Food…

Bij Il Sogno Amsterdam kun je terecht voor de lekkerste pizza’s, die op authentieke wijze worden gebakken in een steenoven. Maar ook voor heerlijke broodjes, koffies, lasagna’s, wijnen, Italiaanse zoetwaren, olijfolies en voor Italiaanse gezelligheid ben je hier aan het juiste adres.

Wij zijn de gehele dag geopend, in de ochtend voor het ontbijt, de middag voor de lunch en s ‘avonds voor het diner. Onze winkel is gevuld met al het goede dat Italië ons te bieden heeft op het gebied van Food.

Onze ontbijt kaart is simpel en snel net als in Italië, kom binnen voor een lekkere brioche met een cappuccino of een andere quick bite! Uitgebreid ontbijten? Je kan jezelf natuurlijk ook lekker laten verwennen en een heerlijke fritatta laten bakken op een vers gebakken focaccia!!

Een lekker Italiaans broodje of een heerlijke warme lunch? Bij IL SOGNO kun je terecht!

Voor een goede portie lasagne, een seizoenssoep of één van onze salades! Zin in een lekkere pasta en in de buurt van IJburg? Hier serveren wij ook nog allerlei lekkere traditionele gerechten buiten de kaart om.

Al onze gerechten worden op traditionele wijze bereid door onze kok Mimmo die er elke dag voor zorgt dat onze vitrines gevuld zijn met heerlijke lasagna’s en wisselende lekkernijen. De ingrediënten worden zorgvuldig gekozen en er worden zoveel mogelijk dagverse producten gebruikt.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close